Ascent Construct – Building better

ASCENT este o companie tanara si dinamica cu o experienta in domeniul constructiilor civile si industriale inca din anul 2005, si consideram ca astazi suntem o firma apreciata de toti clientii pe care i-am avut de-a lungul timpului, pentru ca am dat dovada de profesionalism si prompitudine si am dus la capat toate cerintele respectivilor clienti indiferent de exigenta acestora. Consideram ca este cea mai buna reclama prin satisfactia clientilor nostri.

Compania noastra este formata  din 104 de oameni avand diverse calificari in toate domeniile, si ne putem angaja la orice fel de lucrare indiferent de anvergura acesteia si putem duce la capat executia lucrarii. Societatea noastra se mandreste cu o gama larga de utilaje, scule si unelte, de cea mai buna calitate, (buldoexcavator, bobcat, cilindri compactori si vibro compactori, masini de transport etc)  fiind intotdeauna intr-o continua perfectionare si de a fi cu un pas inainte cu noile tehnologii de lucru.

PASIUNEA NOASTRA – CONSTRUCTIILE

companie tanara si dinamica cu o experienta in domeniul constructiilor civile si industriale

ORGANIGRAMA FIRMEI

Compania noastra este formata din 104 de oameni avand diverse calificari in toate domeniile, si ne putem angaja la orice fel de lucrare indiferent de anvergura acesteia si putem duce la capat executia lucrarii. Societatea noastra se mandreste cu o gama larga de utilaje, scule si unelte, de cea mai buna calitate, (buldoexcavator, bobcat, cilindri compactori si vibro compactori, masini de transport etc) fiind intotdeauna intr-o continua perfectionare si de a fi cu un pas inainte cu noile tehnologii de lucru.
Organigrama firmei este structurata pe departamente in cadrul carora isi desfasoara activitatea un personal competent, cu experienta, al carui efort este canalizat spre calitate, competitivitate, aplicarea unor tehnologii de ultima ora in domeniul constructiilor, satisfacerea cerintelor beneficiarilor.

Departamentul Ofertare

Contractare dispune de profesionisti ce asigura pregatirea ofertelor, contractarea, planificarea, derularea, controlul calitatii lucrarilor executate, prin intermediul sau mentinandu-se permanent relatia proiectant-executant (sef punct de lucru) – beneficiar.

Departamentul Aprovizionare

colaboreaza, pentru fiecare contract in derulare, cu echipa de la ofertare-contractare, astfel incat materialele, instalatiile ce sunt achizitionate in vederea punerii lor in opera sa corespunda nu numai exigentelor de calitate dar, mai ales ofertei agreate de beneficiar.

Departamentul Executie

La a carei constituire s-a acordat o deosebita atentie, avand in vedere faptul ca de profesionalismul si seriozitatea celor ce participa efectiv la edificarea unui obiectiv, depinde chiar imaginea firmei, are in componenta ingineri (sefi de santier), maistrii, sefi de echipa, muncitori calificati preocupati de realizarea unor lucrari ce se incadreaza, prin arhitectura, modernitate, utilitate, in peisajul contemporan al constructiilor civile sau industriale..

VALORILE NOASTRE


Cele şase valori ale companiei sunt împărtășite de toți angajații ASCENT CONSTRUCT și susțin aplicarea cu succes a strategiei globale.

Inca de la infiintare, obiectivul nostru este acela de a realiza lucrari de o calitate foarte buna, chiar la nivelul celor mai mici detalii si, implicit, de a obtine aprecierea beneficiarilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Orientarea către client
Dezvoltăm produse, servicii și soluții având permanent în minte nevoile clienților noștri. Ne ascultăm clienții și îi tratăm cu profesionalism, onestitate și respect.

Inovația
Creăm soluții îndrăznețe și de perspectivă care combină cele mai noi tehnologii cu expertiza îndelungată în domeniu, alături de cunoașterea profundă a nevoilor clienților noștri.

Responsabilitatea
Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru acțiunile noastre și pentru modul de lucru, precum și pentru măsura în care satisfacem nevoile clienților noștri și așteptările acționarilor. Ne respectăm promisiunile.

Integritatea
Suntem direcți, sinceri, transparenți și corecți în relațiile noastre de afaceri. Încurajăm diversitatea și respectul faţă de ideile și punctele de vedere ale celor din jurul nostru.

Crearea de valoare
Creăm valoare pentru clienții, angajații și acționarii noștri. Tindem către excelență în tot ceea ce facem.

Munca în echipă
Lucrăm împreună cu partenerii și clienții noștri pentru a ne atinge obiectivele.